reparatie_2_RK7746.jpg

Regulier onderhoud werkt kostenbesparend

Een grote groep autobezitters laat essentiële onderdelen van de auto, zoals banden en remmen, alleen vervangen als het echt niet anders meer kan. Door een onderhoudsbeurt over te slaan besparen ze inderdaad eenmalig kosten. Maar als slijtage niet tijdig wordt gesignaleerd, kan dat tot dure reparaties en extra kosten leiden. Als de remblokken bijvoorbeeld helemaal versleten zijn, kunnen ze de remschijven zo hebben aangetast dat ook die vervangen moeten worden. Daarnaast kunnen niet goed functionerende remmen, schokdempers of gladde banden tot verkeersonveilige situaties leiden. Automobilisten die op versleten banden rijden riskeren bovendien een forse boete als dit wordt geconstateerd. 

Kies voor vakmanschap

Regelmatig onderhoud is een verstandige keuze. Net als de keuze voor Vakgarage Middelwout voor onderhoud en controle. Vakgarage staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn alle Vakgarages aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Vakgarage hanteert daarnaast een eigen kwaliteitsplan, waarvan de eisen hoger liggen dan die van BOVAG. Alle deelnemende Vakgarages werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs, die bovendien regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we iedere auto onderhouden. 

Maak nu een afspraak

Eerlijke en transparante prijzen

Bij Vakgarage Middelwout betaalt u een eerlijke prijs en dat is bijna altijd ook een scherpe prijs. De 339 Vakgarages in Nederland kopen gezamenlijk originele en A-merk onderdelen in. U profiteert mee van de besparing die dat oplevert. Daarnaast ligt het uurtarief van Vakgarage gemiddeld zo’n 20% lager dan dat van merkdealers. De prijzen van Vakgarage zijn ook transparant. Op www.vakgarage.nl/werkplaatsafspraak kunt u gemakkelijk en snel onze prijzen voor onderhoud en reparaties opvragen. Mocht er tijdens een keuring of onderhoud een eventuele reparatie nodig zijn, dan ontvangt u altijd vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Te controleren punten

   Bandenprofiel
   Bandenspanning
   Visuele controle remblokken en schijven
   Niveau en kwaliteit remvloeistof
   Niveau koelvloeistof
   Niveau ruitensproeiervloeistof
   Ruitenwisserbladen
   Visuele controle onderzijde auto
   Verlichting

Maak nu een afspraak

Controlepunten_3.jpg

Fabrieksgarantie en fabrieksspecificaties

Vakgarage Middelwout onderhoudt auto’s volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van de fabrieksgarantie. Dat geldt zowel voor bij Vakgarage gekochte auto’s als voor jonge auto’s die bij een merkdealer zijn gekocht. Als u het reguliere onderhoud (de jaarbeurt) bij Vakgarage onderbrengt, dan voeren wij de APK-keuring geheel gratis uit.